Ayurvedische massage

Een Ayurvedische energetische massage herstelt de balans tussen lichaam en geest! Deze van oorsprong Indiase massage is een zachte massage met veel strijkbewegingen, waarbij verschillende warme kruidenoliën worden gebruikt. Deze massage gaat verder dan alleen masseren van de huid en spieren. Ayurveda is een oude Indiase vorm van genezing die laat kalmeren, doet herleven en verjongen. Trakteer jezelf op deze bijzondere massage en de voordelen zullen direct merkbaar zijn.

Lichaam massage aan achter- en voorzijde 90 min.

 

Ayurvedische hoofdmassage

Een massage van de hoofdhuid, nek, schouders en gezicht. Zeer effectief bij stress en hoofdpijn. De massage werkt zowel op lichamelijk als op psychisch niveau doordat de geest kalmeert en ontspan en stress vermindert.

Hoofd-, gezicht-, nek-, en schouder massage 30 min.

 

AromaTouch™

De AromaTouch™ techniek is een zachte en ontspannende massage van de rug en voeten waarbij gebruikt wordt gemaakt van pure essentiële oliën van dōTERRA. Elke olie heeft een eigen specifieke werking.

 

Stressvermindering

Verbetering van het immuunsysteem

Vermindering ontstekingsreacties en verbetering van spierontspanning

Homeostase – Balans van het (autonome) zenuwstelsel

 

Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen door de zachte manier van behandelen, maar ook zeer geschikt voor mensen met reuma, chronische pijn, burn-out en stress.

 

Behandeling van de rug en voeten 40 min.

 

Reiki

Reiki verlicht, ontspant en heft blokkades op die iedereen, al dan niet bewust, in zijn of haar lichaam heeft.
Bij een reiki behandeling lig je op een behandeltafel met kleding aan. Door middel van handposities wordt de energie gegeven. Het kan warm of koud aanvoelen en geeft vaak een tinteling. Reiki zorgt niet alleen voor meer energie. Het versterkt tegelijk ons immuunsysteem en verhoogt onze natuurlijke weerstand. Reiki brengt ons weer in evenwicht en dat is nodig voor een goede fysieke en mentale conditie.

 

Advies! Ga gekleed in makkelijk kleding.
Reiki is geschikt voor iedereen.

 

Reiki kan gegeven worden aan de voor en/of achterzijde van het lichaam behandeling kan 30 of 60 min. zijn

 

Mystical Soul massage

Een energetische massage met Reiki als basis. Tijdens deze Intuïtieve massage zijn alle gevoelens, emoties, gedachten en verlangens met elkaar verbonden. Ze vormen samen een balans. Een holistische massage is een uitnodiging om tot een nieuw evenwicht te komen en kan inzicht geven in de diepere oorzaak en betekenis van klachten.

 

Mystical Soul - Hoofdmassage 30 min.

Mystical Soul - Lichaamsmassage 60 min.

 

Sound Healing

Sound Healing Touch is een aangename vorm van therapie die op de massagetafel wordt gegeven. De therapie richt zich in eerste instantie op ontspanning en herstel van lichaam en geest maar helpt ook bij het bestrijden van pijn en chronische stress, afvoeren van afvalstoffen, in balans brengen en activeren van het energiesysteem, activeren van het zelfhelend vermogen. Ook op het emotionele niveau heeft de therapie verschillende effecten. In het algemeen voel je je na de behandeling(en) weer energiek, positief, vol vertrouwen, ontspannen, is je hoofd rustig en sta je met beide benen weer goed op de grond. Je bent weer één met je kern, één met je ziel. Laat je onderdompelen in een bad van geluiden en ga in een diepe ontspanning. Er worden zowel met klankschalen, koshi’s, tingsha, oceandrum als een regenstok gewerkt. Soms worden de schalen ook op je lichaam gelegd.

Vooraf is er een korte intakegesprek.

Advies! Ga gekleed in makkelijk zittende kleding, niet als duo te boeken.

 

We geven deze sessie niet als je:

– een pacemaker heeft
– zwanger bent
– last heeft van psychoses
– last heeft van epileptische aanvallen
– last heeft van trombose

 

Deze behandeling duurt 60 min.