Vraag je je wel eens af waar dat gevoel ineens vandaan komt?

 

Het kan een hele zoektocht zijn om wat meer rust of te ervaren.  Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je niet om die rust of balans te vinden en/of je klachten te verhelpen. We denken vaak alleen aan ons lichaam dat het rust nodig heeft maar als je hoofd maar blijft malen dan lukt het ook niet om tot rust te komen. Als jou belemmerende gedachten en gevoelens de overhand nemen dan zou het een mooie uitnodiging zijn om eens stil te staan bij deze belemmeringen. Wat wil je lichaam jou vertellen? 

 

Heb je je ooit overweldigd gevoeld door je eigen gedachten?

 

Alsof je geest een lawaaierige plek is vol onophoudelijk gebabbel. De ene gedachte leidt tot de andere en de andere... Je probeert je te concentreren op het huidige moment, maar je aandacht dwaalt ver weg.  Dit fenomeen staat bekend als "de Monkey Mind"; een toestand van innerlijke rusteloosheid en afleiding. Je kunt zo nu en dan een rusteloze geest ervaren; iedereen heeft dat. In deze tijd heeft de constante toestroom van informatie echter de neiging om deze mind te intensiveren.

Dus met mails, nieuws en posts op sociale media die om je aandacht strijden, is het moeilijk om langer dan een paar minuten stil te staan ​​bij één ding. Dit leidt tot een gebrek aan productiviteit, moeite met het nemen van beslissingen en een onvermogen om rust te vinden. Gelukkig zijn er veel nuttige activiteiten en technieken om de mind te kalmeren.

 

Mooinu Inzichtsessie (Gratis)

Loop je ergens tegenaan, en zou je het graag anders willen in je leven maar weet niet hoe?
Boek dan vrijblijvend een inzichtsessie. Tijdens deze sessie vertel ik over de verschillende methodieken die tijdens de coaching en behandelsessies wordt ingezet. Fijn om even samen te verbinden en kennis te maken.

 

 

Eén op één sessie

Ik geef je inzicht en inspiratie

En tips hoe je met kracht verder kan op je levenspad

Wil je meer levenslust ervaren en ben je bereid in jezelf te investeren?

 

 

Ik help je graag verder op jouw pad. Wil je onderzoeken wat je lijf jouw te vertellen heeft, en je gevoel serieus nemen?

Na de sessie kan je  aansluitend bepalen of je kiest voor een Mooinu traject of dat je genoeg stof tot nadenken hebt.

 

Mooinu 5 sessies

 Als je kiest voor een Mooinu traject dan gaan we samen deze reis maken! Ik neem jou mee op een pad vol aandacht, vertrouwen, compassie, inlevingsvermogen en humor. 
Samen bespreken we hoe je nu in het leven sta, waar je graag wilt zijn en wat je tegenhoudt om daar te komen. Eerst gaan we onderzoeken wat het is dat zorgt voor die grens en daarbij kan ik diverse methodieken inzetten. We gaan loslaten wat je niet wil en aantrekken wat je wel wil. Jij bepaald zelf wat je wil bereiken en hoe.

 

Hoe zou het voor je zijn als je:

 

Meer in je KRACHT komen en vol vertrouwen verder kunt

Veel meer rust ervaar in je lijf, je hart en hoofd

Vertrouwen hebt in het leven en vol daarvan kan genieten

Dat je kan kiezen voor wat voor jouw belangrijk is

Dat je weet waar je naartoe wilt

 

Heb je na deze sessie nog behoefte aan meer sessies dan kunnen er losse sessie bijgeboekt worden.