Vraag je je wel eens af waar dat gevoel ineens vandaan komt?

 

Het kan een hele zoektocht zijn om wat meer rust of te ervaren.  Misschien heb je van alles al geprobeerd, maar je vind helaas niet de rust of balans om je klachten te verhelpen. We denken vaak dat ons lichaam rust nodig heeft maar als je mind maar blijft malen dan lukt het ook niet om tot rust te komen. Als jou belemmerende gedachten en gevoelens de overhand nemen dan zou het een mooie uitnodiging zijn om eens stil te staan bij deze belemmeringen. Wat wil je lichaam jou vertellen? 

 

Heb je je ooit overweldigd gevoeld door je eigen gedachten?

 

Alsof je geest een lawaaierige plek is vol onophoudelijk gebabbel. De ene gedachte leidt tot de andere en de andere... Je probeert je te concentreren op het huidige moment, maar je aandacht dwaalt ver weg.  Dit fenomeen staat bekend als "de Monkey Mind"; een toestand van innerlijke rusteloosheid en afleiding. Je kunt zo nu en dan een rusteloze geest ervaren; iedereen heeft dat. In deze tijd heeft de constante toestroom van informatie echter de neiging om deze mind te intensiveren.

Dus met mails, nieuws en posts op sociale media die om je aandacht strijden, is het moeilijk om langer dan een paar minuten stil te staan ​​bij één ding. Dit leidt tot een gebrek aan productiviteit, moeite met het nemen van beslissingen en een onvermogen om rust te vinden. Gelukkig zijn er veel nuttige activiteiten en technieken om de mind te kalmeren.

 

 

Mooinu Inzichtsessie (Gratis)

Loop je ergens tegenaan, en zou je het graag anders willen in je leven maar weet niet hoe?
Boek dan een inzichtsessie. Tijdens deze sessie vertel ik over de verschillende methodieken die tijdens de coaching en behandelsessies wordt ingezet. Fijn om even samen te verbinden en kennis te maken. Het gesprek is vrijblijvend en geeft jou de mogelijk een mooi inzicht te krijgen en te voelen of dat deze weg goed voelt voor jou.

 

Eén op één sessie

Ik geef je inzicht en inspiratie

En tips hoe je met kracht verder kan op je levenspad

Wil je meer levenslust ervaren en ben je bereid in jezelf te investeren?

 

 

Ik help je graag verder op jouw pad. Wil je onderzoeken wat je lijf jouw te vertellen heeft, en je gevoel serieus nemen? Na de sessie kan je  aansluitend bepalen of je kiest voor een Mooinu traject of dat je genoeg stof tot nadenken hebt.

Mooinu - Bliss traject 

 Als je kiest voor het Mooinu Bliss traject dan gaan we samen deze reis maken! In 5 sessie neem jou mee op een pad vol aandacht, vertrouwen, compassie, inlevingsvermogen en humor. 
Samen bespreken we hoe je nu in het leven sta, waar je graag wilt zijn en wat je tegenhoudt om daar te komen. Eerst gaan we onderzoeken wat het is dat zorgt voor die grens en daarbij kan ik diverse methodieken inzetten. We gaan loslaten wat je niet wil en aantrekken wat je wel wil. Jij bepaald zelf wat je wil bereiken en hoe.

 

Hoe zou het voor je zijn als je:

 

Meer in je KRACHT komen en vol vertrouwen verder kunt

Veel meer rust ervaar in je lijf, je hart en hoofd

Vertrouwen hebt in het leven en vol daarvan kan genieten

Dat je kan kiezen voor wat voor jouw belangrijk is

Dat je weet waar je naartoe wilt

 

Je vraagt je misschien af hoe het in zijn werk gaat.

Voorafgaand aan de eerste sessie stuur ik jou een intakeformulier via de mobiel. Bij de eerste sessie hebben we eerst een voorgesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we je probleem of klacht en hoe jij het graag anders wilt zien. Aan de hand van het voorgesprek voel ik intuïtief welke methodiek(en) ik in mag zetten, natuurlijk in overleg met jou. Elke sessie duurt 90 min. en ik geef daarbij soms ook opdrachten mee zoals; audios die je mag beluisteren, affirmaties, oefening om los te laten, meditatie of het advies om meer te gaan bewegen. Naast de sessies ben ik bereikbaar via whatsapp of mobiel als je extra ondersteuning nodig hebt. 

 

Veilige setting

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, er is een fijne sfeer gecreëerd zodat je helemaal jezelf kan zijn. We gaan tijdens de sessies de diepte in, soms zelfs naar je onderbewustzijn en daarbij worden er diverse stukken aangeraakt. Deze stukken kunnen emotioneel of beangstigend zijn en daarbij kan je enorme weerstand ervaren. Maar jij mag dit nu holistisch gaan aankijken en je zal merken dat de methodieken je zullen dragen. Ik sta naast jou voor ondersteunen in jouw proces. 

Voel jij een dikke Ja? Wees welkom.

 

De methodieken waarmee ik werk

 • Energetische behandeling (chakra / aura)
 • Massage
 • Reiki
 • Biotensor
 • Access Bars
 • Familieopstelling
 • Hypnose therapie
 • Sedona methode
 • MIR methode
 • EFT
 • Innerlijk kind werk
 • Behandeling met edelstenen
 • Inzichtkaarten
 • Klankschalen / Koshi’s
 • Visualisaties
 • Meditaties
 • Ademhalingsoefeningen 

Hypnose therapie

Kies jij voor een lang en intensief traject of voor Hypnose therapie zodat je er met een paar sessies vanaf bent?
Hypnose therapie is een veilige staat van ontspanning, vergelijkbaar met een diepe meditatie maar je bent je nog bewust van waar je bent. In hypnose is het mogelijk om met je onbewuste te communiceren. In je onbewuste brein zitten patronen, normen, waarden en overtuigingen. In hypnose is het mogelijk om op dit niveau echt te veranderen.

Individuele opstelling

Een familie is een systeem net als een organisatie waar je bij werkt of een vereniging waar je lid van bent. Binnen dat systeem heeft ieder zijn plek. Als jij tegen problemen aanloopt of met vragen zit kan een opstelling jou inzichten geven. De opstelling raakt jou in je ziel zodat jij op een dieper niveau de angel gaat vinden. De energie van het veld is krachtig en geeft antwoorden op jouw vragen. In een individuele opstelling onderzoeken we samen wat er speelt in jouw systeem. 

Deze sessie kan los geboekt worden.