Holisme wil zeggen dat alles met elkaar in verbinding staat, door uit te gaan van vijf niveaus: fysiek (lichaam), mentaal (gedachtes, patronen en overtuigingen), emotioneel (emoties), energetisch (bijv. chakraleer, energieveld, prikkels) en spiritueel (dieper liggende betekenis). Holistisch betekent letterlijk allesomvattend of geheel. Bij een holistische behandeling is er minder focus op de klacht zelf, de aandacht ligt meer op de oorzaak van de klacht.

Ik nodig je graag uit voor een inzichtsessie, daarin bespreken we jouw hulpvraag. Ik bespreek met jou de mogelijkheden en hoe ik te werk ga. Aan de hand van dat gesprek kan jij voelen of dat het klikt en of je verder met mij wil gaan op deze reis.  

 

Voel jij dat het tijd is voor een duurzame aanpak van jouw klachten en vraagstukken.

Waarbij je echt stappen zet omdat de oplossing vanuit jezelf komt, vanuit jouw kern.

Ik help je graag om bij jouw essentie te komen, zodat jij voluit kan leven zoals jij dat wil.

 

 

De volgende technieken kunnen worden ingezet:


 
Energetische behandeling (chakra / aura)
Massage
Reiki
Access Bars
Familieopstelling
Hypnose therapie
Sedona methode
MIR methode
Innerlijk kind werk
Behandeling met edelstenen
Inzichtkaarten
Klankschalen / Koshi’s
Visualisaties
Meditaties
Ademhalingsoefeningen 

 

 

Hoeveel behandelingen er nodig zijn verschilt per persoon en situatie. Sommige klachten kunnen met één behandeling al een stuk verbeteren. In het geval van chronische klachten zijn er doorgaans meer behandelingen nodig.  Samen overleggen we wat wenselijk, nodig en haalbaar is.

 

Reiki

 

Reiki verlicht, ontspant en heft blokkades op die iedereen, al dan niet bewust, in zijn of haar lichaam heeft.
Bij een reiki behandeling lig je op een behandeltafel met kleding aan. Door middel van handposities wordt de energie gegeven. Het kan warm of koud aanvoelen en geeft vaak een tinteling. Reiki zorgt niet alleen voor meer energie. Het versterkt tegelijk ons immuunsysteem en verhoogt onze natuurlijke weerstand. Reiki brengt ons weer in evenwicht en dat is nodig voor een goede fysieke en mentale conditie.

 

Advies! Ga gekleed in makkelijk kleding.
Reiki is geschikt voor iedereen.

 

Mystical Soul massage

Een energetische massage met Reiki als basis. Tijdens deze Intuïtieve massage zijn alle gevoelens, emoties, gedachten en verlangens met elkaar verbonden. Ze vormen samen een balans. Een holistische massage is een uitnodiging om tot een nieuw evenwicht te komen en kan inzicht geven in de diepere oorzaak en betekenis van klachten.

 

Mystical Soul - Hoofdmassage 30 min.

Mystical Soul - Lichaamsmassage 60 min.

 

Sound Healing

 

Sound Healing Touch is een aangename vorm van therapie die op de massagetafel wordt gegeven. De therapie richt zich in eerste instantie op ontspanning en herstel van lichaam en geest maar helpt ook bij het bestrijden van pijn en chronische stress, afvoeren van afvalstoffen, in balans brengen en activeren van het energiesysteem, activeren van het zelfhelend vermogen. Ook op het emotionele niveau heeft de therapie verschillende effecten. In het algemeen voel je je na de behandeling(en) weer energiek, positief, vol vertrouwen, ontspannen, is je hoofd rustig en sta je met beide benen weer goed op de grond. Je bent weer één met je kern, één met je ziel. Laat je onderdompelen in een bad van geluiden en ga in een diepe ontspanning. Er worden zowel met klankschalen, koshi’s, tingsha, oceandrum als een regenstok gewerkt. Soms worden de schalen ook op je lichaam gelegd.

Vooraf is er een korte intakegesprek.


Advies! Ga gekleed in makkelijk zittende kleding, niet als duo te boeken.

 

We geven deze sessie niet als je:

– een pacemaker heeft
– zwanger bent
– last heeft van psychoses
– last heeft van epileptische aanvallen
– last heeft van trombose